mandag 13. februar 2012

Men Rocambole var ikke død.

Ja, så het boka jeg så i et bokhandelvindu da jeg var jentunge.  Hvem nå denne Rocambole var, så levde han i beste velgående...  En annen uforglemmelig boktittel fra den tiden er "Min arm, min tarm".  Det skal sies at jeg aldri har lest disse bøkene, men den førstnevnte tittelen passer godt på dette blogginnlegget, ettersom det kan ha sett ut som om bloggen min var død.  Jeg har ikke postet noe siden lenge før jul...

Nå har jeg nylig  (med litt hjelp fra "tantebarnet")  reinstallert Windows, så om jeg ikke tror på reinkarnasjon, tror jeg på reinstallasjon.  Det var en del kluss, noe skyldtes muligens en av guttene mine som hadde vært hjemme på besøk og lagt inn diverse som jeg knapt visste hva var.  Uheldigvis hadde jeg ikke tenkt så langt som til å sikkerhetskopiere bildene mine, så de strøk da med.  Jeg trøster meg med at det ikke var spesielt viktige bilder, de beste ligger uansett ute på bloggen, på Facebook og noen hos Foto Knudsen.  Akk ja!  Noen lå også på kameraet, så jeg har noen få bilder å starte med. 


Sola våger seg så smått over fjellet, og dagene blir lysere og lengre.  Utålmodig som jeg er, har jeg allerede frisert og pottet om pelargoniene, og gjort det samme med streptocarpusene.  I tidligste laget, men det klødde i fingrene.  Jeg har også sådd årets første frø, en pelargonium som heter Quicksilver F1.  Et klart tegn på mental ubalanse er at jeg har bestilt en hel del frø, enda jeg hadde en masse fra før, hm! 


Her en morgen var lyset og fargene spesielt vakre, og jeg sprang ut på verandaen med kameraet straks jeg hadde stått opp.  Som klokkeslettet på bildet viser, var jeg ikke spesielt tidlig  "på stettene"  (rødm!)


Endelig husket jeg å ta med meg kamera til bygdesenteret Misvær, det var denne saken her jeg tenkte å forevige.  Der er to, de står på hver sin portstolpe ved et bygg som blant annet har huset kro, og som nå inneholder nedlagt kro, leiligheter og blomsterbutikk.  Jeg synes de er flotte, liker sånne rustne gamle greier, jeg!
Det gjelder å holde ut, om et par måneder titter forhåpentlig disse opp av bakken i hagen.  Og i år slipper jeg ikke unna en større gravejobb...  ha ei fin uke, folkens! 

1 kommentar:

  1. Ja tenk ...nå er det ikke sååå lenge til våren. Jeg har dukket ned i den store frøkassa mi og der fant jeg masse som jeg kan så.. Enda har jeg ikke kjøpt/bestilt noen nye.. prøver å holde meg ...:)
    Det er artig å dra på loppis og auksjoner..men som du nevner så er det jommen viktig å ta med seg diverse til loppemarkedet også. Greit å bytte ut ting. :) Ha det så fint. Klem Merethe

    SvarSlett