fredag 23. juli 2010

Mellom uværsbygene - hver av dem kan gjerne vare en uke....

 Her ser dere sommerlektyren min¨med tilhørende drikke - de stundene det gikk an å sitte på verandaen.  Lesestoffet passer aldeles utmerket:  Med unntak av Fruen fra havet, går det galt i alle Ibsens stykker:  Folk går i Møllefossen, de faller ned fra bygg, de drukner, de skyter seg eller er døende av syfilis i siste stadium - ryggmargstæring, lokomotorisk ataksi og hva det heter.  Den gode gamle tuberkulosen glimrer heller ikke med sitt fravær...

 Irisene jeg kjøpte i vår blomstrer nå.  De står ute, ble bare tatt inn i anledning fotografering grunnet været. 

En av de engelske orientvalmuene (Thompson&Morgan) - de blomstrer litt senere enn de gammeldagse vanlige, og sprer seg ikke. 

Lavendel kjøpt på Plantasjen og rosmarin kjøpt i grønnsakdisken på Joker.  Lavendelen kom i et så fint spann, jeg kjøpte den vel mest for spannets skyld.  Her er den pottet om, bildet er tatt før syndfloden 2 gjorde seg gjeldende. 

Et elghorn som lå nede på marka vår.  Bra det ble funnet før slåtta, ellers hadde det kanskje havnet i rundballene sammen med kuforet?  Hard kost!


"Manden" sitt festningsbygg nede ved bekken.  Han laget det for at bekken ikke skulle bli for freidig og begynne å undergrave garasjen. 


Hustrige værforhold - Lurfjellet er ikke å se! 

Til og med eggkartongen er mellomfornøyd! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar